Audio/ video


Het Polderschip, uploaded on Youtube by Janvanijzendoorn.nl
Ontwerp Jan van IJzendoorn, vormgeving Ruud Berlang (Viz U all), 2011

Tribune infocentrum Renkums Beekdal, uploaded on Youtube by Hein Dielissen
2016: Bekijk hier het ontstaan van de tribune en de erfinrichting rondom De Beken, ontworpen door Jan van IJzendoorn. De tribune is gelegen achter het informatiecentrum Renkums Beekdal op de Nieuwe Keijenbergseweg 170 in Renkum.

Ontwerp Transformatorhuisje, uploaded on Youtube by Janvanijzendoorn.nl
Begin 2015 is Jan van IJzendoorn benaderd om een ontwerp te maken voor Kaatsheuvel. Deze video hoort bij de presentatie van het ontwerp.

Beeldentuin Slot Zeist, uploaded on Youtube by Janvanijzendoorn.nl
In de beeldentuin van Slot Zeist zijn nog tot eind 2015 twee kunstwerken van Jan van IJzendoorn te bezichtigen. De toegang is gratis. Openingstijden: dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur.

Beekdal Renkum teruggegeven aan de natuur, uploaded on Youtube by mijnnieuwstv
6 mei 2009: waar vroeger een industrieterrein zetelde, komt nu weer veel groen. De gemeente Renkum geeft de plek in het Renkumse Beekdal terug aan de natuur. Ook komen er op de plek kunstwerken van kunstenaar Jan van IJzendoorn.

Sonsbloem Arnhem, uploaded on Youtube by Henk van IJzendoorn

December 2011 a huge sunflower artwork was raised at the edge of Park Sonsbeek, Arnhem. It is called “Sonsbloem”, referring to SunFower (zonnebloem) and Sonsbeek. Sonsbloem was designed and created by Jan van IJzendoorn with his assistant Jelle Andriesse for Stichting Jansbeek Open.

14Karaats Beeldenroute 2014,uploaded on Youtube by Hadewych Roelofsen

Een impressie van de beeldenroute van Stichting 14Karaats: 3 maanden lang waren er 12 kunstwerken te bewonderen in het prachtige Renkums beekdal. Jan van IJzendoorn heeft voor deze beeldenroute de Lunaria’s gemaakt.